Samuli Moilanen

Samulin taiteellinen toiminta alkoi pianonsoitolla ja teatterilla jo alle kouluikäisenä laulamisen noustessa kiinnostuksen kohteisiin myöhemmin. Esiintymisen hän aloitti jo varhain. Varhaisista vuosista voisi mainita, että Samuli perusti ensimmäisen teatteriryhmänsä alle kymmenen vuoden ikäisenä. Ryhmä kiersi alueensa päiväkoteja ja kouluja esittämässä pieniä näytelmiä.

Vuonna 2000 toteutui yksi Samulin pitkäaikaisista haaveista omasta teatterista ja näyttämöstä, kun hän perusti the LittleBigMusic musiikkiteatterin ja myöhemmin vuonna 2007 Ohvanan kylälle Kulttuuritalon yrityksensä toimipaikaksi. Kuluvana vuonna musiikkiteatteri the LittleBigMusic viettää 20-vuotisjuhliaan.

Roolitöitä on ollut lukuisia musikaaleissa, näytelmissä ja oopperoissa. Näistä voisi mainita mm. Antonion roolin duettonäytelmässä Maestro & Antonio, miespääroolit oopperoissa Carmen ja Lemmenjuoma, monologiesitykset Ritva Estradilla ja Kalevi Koistinen sekä musikaalit Company ja Laulavat sadepisarat. Samuli on esiintynyt solistisissa tehtävissä myös mm. Yhdysvalloissa, Ruotsissa ja Venäjällä.

Samulin konserttiohjelmisto on laaja sisältäen laajan kattauksen pianomusiikkia, lukuisia ooppera-aarioita italialaisista ja ranskalaisista oopperoista, barokin aarioita ja lauluja, suomalaisten säveltäjien lauluja sekä viihdesävelmiä.

Kalenteri Ota yhteyttä!