Saara SaastamoinenSaara Saastamoinen on näyttelijä ja teatteri-ilmaisun ohjaaja joka on työskennellyt mm. Kotkan kaupungiteatterissa (2010), Maarianvaaran kesäteatterissa (2010-2013) sekä Lenkkiteatterissa Helsingissä (2012-2014). Tv-ja elokuvapuolella hänet on nähty mm. elokuvissa 21 tapaa pilata avioliitto, Prinsessa, Jos rakastat sekä tv-sarjoissa Klikkaa Mua 2 ja Virta.

Vuonna 2014 Saara valmisti sooloteoksen Esitys Nimeltä Nainen, jonka aiheena oli itsetunto ja naiseus. Esitys valmistui yhteistyössä ohjaaja Maria Hukkamäen kanssa ja sitä esitettiin Valtimon teatterilla Helsingissä. Vuosina 2008-2009 Saara esitti monologina 4.48 Psychosis (Sarah Kane) näytelmää, joka käsittelee mielen hajoamisen tematiikkaa.

Laulututkinnon Saara on suorittanut pop-jazz laulusta vuonna 2008 ja toimii solistina mm. cover-kokoonpanoissa SaraMoti ja duo Fyne & Dandie. Omaakin musiikkia on luvassa tulevina vuosina uuden yhtyeen myötä...

Saaralla on näyttelemisen ja laulamisen lisäksi kokemusta myös näyttelijäntyön ja ilmaisun opettamisesta, teatterin tuottamisesta, ohjaamisesta ja dramatisoinnista.Kalenteri Ota yhteytt!