Maria SarkkinenMaria Sarkkinen on Helsingin Metropolia Ammattikorkeakoulusta valmistunut teatteri-ilmaisun ohjaaja, joka ohjaa, näyttelee, laulaa ja tanssii.

Marian viimeisin ohjaustyö on "Kivenpyörittäjän kylä" Kontiolahden kanavateatteriin kesällä 2011 ja Rospuutto-ryhmän "Unikaverit" lasten kiertuenäytelmä vuonna 2011. Kanavateatterille Maria ohjasi vuonna 2010 näytelmän "Muuan sulhasmies" ja oli näyttelijänä Rospuutto-ryhmän "Kasvukone"- näytelmässä vuonna 2010.

Viimeaikaisia töitä ovat myös Kontiolahden kunnan "Kulttuurihuone"-projektin ohjaaminen syksyllä 2010 sekä Kontiolahden kunnan Senioriteatterin ohjaaminen, joka jatkuu edelleen.

Maria on esiintynyt musikaaleissa mm. Rovaniemen ja Turun kaupunginteattereissa. Löytyypä häneltä roolilistalta myös Yön kuningattaren rooli Mozartin Taikahuilusta opiskeluvuosiltaan.

Yhteistyö The LittleBigMusicin kanssa alkoi vuoden 2009 "Huojuva talous"-revyystä. Tämän jälkeen hän on ollut mukana mm. ohjelmatoimiston yksityistilaisuuksiin tarkoitetussa "Parjausta, herjausta ja pahaa puhetta"-revyyssä sekä muissa yksityistilaisuuksiin tarkoitetuissa näytännöissä.

"Ken tietä käy, se tien on vanki. Vapaa on vain umpihanki." V.A. Koskenniemi.Kalenteri Ota yhteytt!