Esitykset:
Ensi-ilta to 12.3.2015 klo 19
pe 20.3.2015 klo 19
to 26.3.2015 klo 19
Ohvanan Kulttuuritalolla

Liput 20 e

Ennakkoliput verkkokaupastamme:
http://kauppa.littlebigmusic.net/

Esitys sisältää mm. seuraavat ooppera- ja operettiaariat:

Josen aaria (Carmen oopperasta), Lenskin aaria (Eugene Onegin oopperasta), Volga laulu (Perintöruhtinas operetista), Per la gloria d adorarvi (Griselda oopperasta), E la solita storia (Larlesiana oopperasta), Di tu se fedele (Un ballo in maschera oopperasta), Nessun Dorma (Turandot) yms

Yleisön palautteita:

"Hieno ja vaikuttava esitys!" - Johanna Piironen

"Eilen oli ensi-ilta Maestro & Antonio musikillinen tragikomedia oopperan maalimasta. Tunnin juttu, joka antoi miellyttävän pikapläjäyksen oopperaan ja sen historiaan.

Jari Salokangas ja Samuli Moilanen ovat osoittaneet kumppaneineen osaamisensa jo aikaisemminkin monella eri musiikan osa-alueella. Eilen esitys lienee ollut ehkä yksi heidän yhteistyönsä parhaista oopperan alueella.

Erityisen paljon pidin käsikirjoituksesta ja ohjauksesta, joka oli Sinikka Tossavaisen käsialaa. Pienimuotoinen älykäs ja hienostuneella huumorilla maustettu esitys kelpasi esittää heillekin, jotka eivät erityisesti fanittaisikaan oopperaa. Eilen tuntui taas siltä, että jopa nautin oopperasta. Voisit koettaa myös sinä, maistuisiko sinulle."
- Veijo Tuunanen, kirjoittaja ja vaikuttajaKalenteri Ota yhteyttä!