Näytelmä, tragikomedia, kertoo oopperalaulaja Maestron ja hänen palvelijansa Antonion lähes 40 vuotta kestäneestä mielenkiintoisesta suhteesta. Kaksikon historiasta ei käänteitä puutu ja monenlaisia asioita menneestä käydäänkin läpi, välillä varsin temperamenttiseen tyyliin, parivaljakon valmistautuessa Maestron viimeiseksi jäävää jäähyväiskonserttia varten konserttisalin takahuoneessa. Esityksessä myös kuullaan Maestron laajaa repertoaaria kepeistä italialaisista kansanlauluista pirskahtelevaan operettiin ja traagisiin ooppera- aarioihin.

Käsikirjoitus ja ohjaus Sinikka Tossavainen

Maestro - Jari Salokangas
Antonio - Samuli Moilanen

Esitykset Ohvanan Kulttuuritalolla kesällä 2020
Ohvanantie 323 82200 HAMMASLAHTI

liput 15 e (sis. väliaikatarjoilun)

ma 29.6. ensi-ilta LOPPUUNMYYTY
ke 1.7. LOPPUUNMYYTY
ti 7.7. LOPPUUNMYYTY
to 9.7. / LOPPUUNMYYTY
ma 13.7. / LOPPUUNMYYTY
ke 15.7. / LOPPUUNMYYTY
pe 17.7. / LOPPUUNMYYTY
ti 21.7. / LOPPUUNMYYTY
to 23.7. / LOPPUUNMYYTY
ma 27.7. / LOPPUUNMYYTY
ke 29.7. / LOPPUUNMYYTY
pe 31.7. / LOPPUUNMYYTY
su 2.8. / LOPPUUNMYYTY
su 9.8. / LOPPUUNMYYTY, kysy peruutuspaikkoja
esitykset arkisin klo 19, sunnuntaisin klo 15

Liput 15 e

Ovimyynti aukeaa Ohvanan Kulttuuritalolla tuntia ennen esitystä. Ovella käy käteinen. Liput voi tilata myös sähköpostiin ennakkoon alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse. HUOM! Jos lomake antaa virheilmoituksen tarkistathan, että täyttämäsi tiedot ovat oikein ja mikään sarake ei ole jäänyt tyhjäksi.

Tiedustelut ja varaukset info@littlebigmusic.net tai 040 775 6515.Tilaajan nimi:

Osoite:

Puhelinnumero:

Sähköpostiosoite:

Esityspäivä ja lippujen määrä:Yleisön palautteita:

"Hieno ja vaikuttava esitys!" - Johanna Piironen

"Eilen oli ensi-ilta Maestro & Antonio musikillinen tragikomedia oopperan maailmasta. Tunnin juttu, joka antoi miellyttävän pikapläjäyksen oopperaan ja sen historiaan."

"Jari Salokangas ja Samuli Moilanen ovat osoittaneet kumppaneineen osaamisensa jo aikaisemminkin monella eri musiikan osa-alueella. Eilinen esitys lienee ollut ehkä yksi heidän yhteistyönsä parhaista oopperan alueella."

"Erityisen paljon pidin käsikirjoituksesta ja ohjauksesta, joka oli Sinikka Tossavaisen käsialaa. Pienimuotoinen älykäs ja hienostuneella huumorilla maustettu esitys kelpasi esittää heillekin, jotka eivät erityisesti fanittaisikaan oopperaa. Eilen tuntui taas siltä, että jopa nautin oopperasta. Voisit koettaa myös sinä, maistuisiko sinulle."
- Veijo Tuunanen, kirjoittaja ja vaikuttaja
Klikkaa avataksesi Heili lehden arvion


Kalenteri Ota yhteyttä!